Skip to main content

Solutions

SOLUTIONS

EQILENCE vertaalt productdata naar de beste producten tegen de laagste prijzen en de juiste leveringsvoorwaarden.

Uw medewerkers kunnen op een Bol.com manier bestellen op basis van data van alle leveranciers en ons algoritme. Dat kan via het S-DAS voor meer complexere producten als laboratorium verbruiksartikelen en via het S-SRM voor minder complexe artikelen als kantoormeubilair.

In beide gevallen wordt u ontzorgd, immers alle productdata van de producten die u wenst in te kopen heeft EQILENCE op haar platform.

S-DAS

Dit product zorgt dat zeer complexe producten als laboratorium producten met elkaar vergeleken worden op basis van uw beleidsregels. Of dit nu is omdat u bijvoorbeeld duurzaam wenst te bestellen of dat u producten moet aanbesteden. Het S-DAS zorgt voor de rechtmatigheid.

Wat het S-DAS voor Laboratorium producten uniek maakt, is dat het S-DAS al 95% van de producten die u voert op het platform heeft staan. Per product worden tot 200 variabelen actueel opgenomen. Dit doen wij met dezelfde technologie als bijvoorbeeld GOOGLE haar data verzameld. Door ons algoritme kunnen vervolgens de verschillende producten met elkaar worden vergeleken in termen van kwaliteit, prijs en leveringsvoorwaarden.

Met het S-DAS kunt u op basis van de beleidsdoelstellingen van uw organisatie producten specificeren en selecteren. Uw catalogus voor deze producten wordt volledig door EQILENCE beheerd. Het S-DAS betekent voor u ontzorging, selectie van het beste product en besparing van veel waardevolle tijd!

S-SRM

Uw organisatie wenst een bestel structuur voor de gehele organisatie op basis waarvan inkopen gebruiksvriendelijk is en u uw uitgaven zeer goed kan managen. U kiest dan voor het S-SRM.

S-SRM kent alle slimme functionaliteit van het S-DAS. De data die in het SRM is opgenomen is rechtstreeks afkomstig van de betreffende leveranciers. Per product worden tot 20 variabelen actueel opgenomen. De data van alle producten die u inkoopt wordt door EQILENCE beheerd.

  • + 31 (0) 43-2010660
  • info@eqilence.nl
  • Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221SE, Maastricht , Nederland
  • Fokkerstraat 18, 2811 ER Reeuwijk, Nederland