Skip to main content

Aanbesteden

AANBESTEDEN PRODUCTEN

Wanneer u aanbesteedplichtig bent is het S-DAS van EQILENCE de oplossing om nu echt efficiënt in te kopen en te profiteren van de concurrentiestelling die het aanbesteden realiseert. In 2016 heeft de Europese Gemeenschap wetgeving aangenomen, de zogenaamde DAS wetgeving die het regulier aanbesteden radicaal veranderd.

De inkoop van gangbare producten door middel van een dynamisch aankoopsysteem (hierna: DAS) biedt aanzienlijke voordelen aan een aanbestedende dienst. Een DAS leidt tot meer concurrentiestelling, een betere afstemming van vraag en aanbod en de beste prijs-kwaliteitverhouding.

U kunt al uw aanbestede producten onder brengen in het S-DAS van EQILENCE, OOK als u uw homogene producten (nog) niet via de DAS manier heeft aanbesteed.

Hoe doet EQILENCE dat?

De architectuur van het S-DAS is zo opgebouwd dat alles wat “niet”, volgens “de traditionele manier” en alles wat via de “DAS manier” is aanbesteed apart wordt opgenomen. Wanneer u een bepaald product specificeert en selecteert, wordt dit volledig volgens de betreffende wetgeving verwerkt!

Vraag nu een demo aan en/of vraag naar de whitepaper S-DAS. Deze whitepaper is de juridische toets voor de opzet van het S-DAS.

  • + 31 (0) 43-2010660
  • info@eqilence.nl
  • Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221SE, Maastricht , Nederland
  • Fokkerstraat 18, 2811 ER Reeuwijk, Nederland